2020 m. balandžio 21 d.

Trupiniuotis su moliūgų tyre

miltai (500 g)
cukrus (200 g)
kiaušiniai (3 vnt.)
sviestas (150 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
moliūgų tyrės-džemo (receptas čia(200 g)

Visus ingredientus (išskyrus džemą) sudėti į dubenį ir išminkyti. Tešlą valandą palaikyti šaldytuve, kad sutvirtėtų. Skardą ištepti sviestu, pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi. Padalyti tešlą į dvi dalis. Vieną dalį sutarkuoti rupia tarka ir paskirstyti po visą skardą. Tuomet ištepti sluoksnį džemo. Ant viršaus sutarkuoti antrą tešlos dalį. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Skanaus!


Galima keisti ir kita uogiene...




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.