miltai
(500 g)
cukrus
(200 g)
kiaušiniai
(3 vnt.)
sviestas
(150 g)
kepimo
milteliai (1 a.š.)
moliūgų
tyrės-džemo (receptas čia) (200 g)
Visus
ingredientus (išskyrus džemą) sudėti į dubenį ir išminkyti.
Tešlą valandą palaikyti šaldytuve, kad sutvirtėtų. Skardą
ištepti sviestu, pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi.
Padalyti tešlą į dvi dalis. Vieną dalį sutarkuoti rupia tarka ir
paskirstyti po visą skardą. Tuomet ištepti sluoksnį džemo. Ant
viršaus sutarkuoti antrą tešlos dalį. Kepti 180 laipsnių
įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Skanaus!
Galima keisti ir kita uogiene...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.