2020 m. balandžio 7 d.

Blynai su avižiniais miltais

Idėja iš Oliverio laidos. Neturėjau ryžių ir grikių miltų, tai pakeičiau avižiniais miltais. Recepte pateikiu originalų receptą, bet manau su miltais galima eksperimentuoti, rezultatas nenuvils...



migdolų pienas (300 ml)
ryžių miltai (100 g)
grikių miltai (100 g)
vanilė
migdolai 75 g
kepimo milteliai (2 a.š.)
bananas (1 vnt.), kiti vaisiai ar uogos
alyvuogių aliejus (kepimui)

Viską sudėti į kokteilinę ir sutrinti iki vientisos masės. Kepti su alyvuogių aliejumi. Gardinti uogomis ar smulkintais vaisiais, juos įspaudžiant į blynus. Atsargiai apversti. Tiekti su sirupu (klevų, agavų), jogurtu ar kas jums tinka ir patinka. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.