triušis
(1 vnt.)
morkos
(2-3 vnt.)
česnakas
(3 skiltelės)
sultinys
(250-300 ml)
grietinėlė 35 proc. (250 g)
žalumynai
druska
pipirai
lauro
lapas
aliejus
(kepimui)
Triušį
supjaustyti (sukapoti) mažesniais gabalėliais. Apkepti keptuvėje
su trupučiu aliejaus. Perdėti keptus gabalėlius į troškintuvą
ar gilią keptuvę su dangčiu. Dėti ant viršaus keletą pipirų,
lauro lapą, nuluptas česnakų skilteles, pjaustytas morkas ir
užpilti sultiniu. Uždengti dangčiu ir troškinti apie valandą.
Užpilti grietinėle ir patroškinti dar 10 min. Pabaigoje dėti
žalumynus ir druską. Tiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.