2020 m. balandžio 16 d.

Triušienos troškinys su gretinėle




triušis (1 vnt.)
morkos (2-3 vnt.)
česnakas (3 skiltelės)
sultinys (250-300 ml)
grietinėlė 35 proc. (250 g)
žalumynai
druska
pipirai
lauro lapas
aliejus (kepimui)

Triušį supjaustyti (sukapoti) mažesniais gabalėliais. Apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Perdėti keptus gabalėlius į troškintuvą ar gilią keptuvę su dangčiu. Dėti ant viršaus keletą pipirų, lauro lapą, nuluptas česnakų skilteles, pjaustytas morkas ir užpilti sultiniu. Uždengti dangčiu ir troškinti apie valandą. Užpilti grietinėle ir patroškinti dar 10 min. Pabaigoje dėti žalumynus ir druską. Tiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.