2020 m. balandžio 26 d.

Kiaulienos šoninė (kepta konvekcinėje krosnelėje)


kiaulienos šoninė (1 kg)
marinatui:
majonezas (1 v. š.)
pomidorų padažas (1 v. š.)
medus (1 a. š.)
spaustas ar smulkintas česnakas (2 skiltelės)
persiladas
druska
pipirai

Šoninę supjaustyti mažesniais gabalėliais, kad būtų patogiau kepti. Marinatui skirtus ingredientus sumaišyti ir įtrinti į mėsą. Palikti marinuotis bent jau valandą. Kepti konvekcinėje krosnelėje vidutinėje kaitroje apie 40-50 min. Tiekti su daržovėmis ir keptomis bulvėmis. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.