Pagrindui:
miltai
(180 g)
karštas
vanduo (160 ml)
pienas
(150 ml)
cukrus
(150 g)
kiaušiniai
(2 vnt.)
aliejus
(80 ml)
kakava
(60 g)
kepimo
milteliai (2 a.š.)
kremui:
Maskarpone
sūris (500 g)
oreo
sausainiai (8 vnt.)
sviestas
(130 g)
cukraus
pudra (100 g)
Pyrago
pagrindui sumaišyti miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi.
Įpilti aliejų, pieną, įdėti kiaušinius ir viską gerai
sumaišyti. Į tešlą įpilti karštą vandenį, atsargiai
sumaišyti.
Atskirtus
nuo kremo sausainius susmulkinti. Žiūrėti čia
Sausainių
trupinius pridėti prie tešlos. Tešlą padalinti į dbi dalis.
Kiekvieną pagrindą kepti kepimo formoje, 180 laipsnių
temperatūroje, apie 30 minučių.
Pyrago
kremui elektriniu maišytuvu suplakti sviestą kartu su cukraus
pudra. Pridėti anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir
Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišyti elektriniu maišytuvu.
Ant
vieno pagrindo tepti kremo, dėti antrą, tepti likusį kremą.
Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais. Dėti į
šaldytuvą sustingti. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.