2020 m. balandžio 9 d.

Oreo tortas



Pagrindui:
miltai (180 g)
karštas vanduo (160 ml)
pienas (150 ml)
cukrus (150 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
aliejus (80 ml)
kakava (60 g)
kepimo milteliai (2 a.š.)
kremui:
Maskarpone sūris (500 g)
oreo sausainiai (8 vnt.)
sviestas (130 g)
cukraus pudra (100 g)

Pyrago pagrindui sumaišyti miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi. Įpilti aliejų, pieną, įdėti kiaušinius ir viską gerai sumaišyti. Į tešlą įpilti karštą vandenį, atsargiai sumaišyti.
Atskirtus nuo kremo sausainius susmulkinti. Žiūrėti čia
Sausainių trupinius pridėti prie tešlos. Tešlą padalinti į dbi dalis. Kiekvieną pagrindą kepti kepimo formoje, 180 laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.
Pyrago kremui elektriniu maišytuvu suplakti sviestą kartu su cukraus pudra. Pridėti anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišyti elektriniu maišytuvu.
Ant vieno pagrindo tepti kremo, dėti antrą, tepti likusį kremą. Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais. Dėti į šaldytuvą sustingti. Skanaus!



Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.