šlaunelių mėsa
brokolis
morkos
sezamo sėklos
prieskoniai (pipirai, persiladas, malta raudona paprika, druska, česnakas)
aliejus, sviestas (kepimui)
Šlaunelių mėsą pamarinuoti su prieskoniais: pipirais, malta raudona paprika, spaustu česnaku, druska - viską įtrinti ir palikti valandai. Tuomet apkepti grilinėje keptuvėje
su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių. Morkas sutarkuoti ir pakepinti su trupučiu sviesto, pagardinti sezamo sėklomis. Brokolį suskirstyti žiedynėliais ir užpylus verdančiu vandeniu pavirti iki 5 min. Tuomet nukošti
ir sumaišyti su morkomis, pagardinti maltais pipirais, persilado prieskoniais, druska. Tiekti vištieną su daržovėmis. Skanaus!
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.