Ir kitą dieną jau kitaip...
bulvių plokštainis
aliejus (kepimui)
Padažui:
šaldyti baravykai (200 g)
kvietiniai miltai (1 v.š.)
sviestas (1 v.š.)
pienas
druska
juodieji pipirai
Bulvių plokštainį supjaustyti riekelėmis ir kepti keptuvėje kol apskrus.
Baravykus (šaldant jie buvo susmulkinti) perlieti vandeniu ir nuvarvinti. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Sudėjus grybus pakepinti apie 10 min. Gardinti prieskoniais, suberti miltus, šiek tiek apkepinti ir maišant pilti pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas. Berti pagal skonį druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tiekti prie apskrudusių plokštainio riekelių. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.