kiaušiniai (5 vnt.)
miltai (1 stiklinė)
cukrus (1 stiklinė)
kakava (2 v.š.)
vanilinis cukrus (pakelis)
stiklinė = 200 ml
Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu maišytuvu, kol susidarys šviesios putos. Palaipsniui berti miltus (miltus galima maišyti su avižiniais ar rupiais) ir maišyti
mentele ar šaukštu. Tešlą padalyti į dvi dalis ir vieną dalį sumaišyti su kakava. Puodo dugną patepti sviestu ar kokosų aliejumi ir supilti vanilinę masę. Tuomet pilti maža srovele visur vedžiojant kakavinę
masę. Su mediniu iešmeliu pavedžioti, kad gautųsi toks kai marmurinis raštas. Kepti kepimo režimu uždengtu dangčiu. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.