2017 m. rugsėjo 23 d.

Omletas su pievagrybiais

Lengvai vakarienei..


pievagrybiai (50-100 g)
kiaušiniai (3-4 vnt.)
pienas (1-2 v.š.)
druska
šviežiai malti pipirai
prieskoninės žolelės
daržovių salotoms:
iceberg salotos
pomidorai
agurkai
alyvuogių aliejus
citrinos sultys
persilado prieskoniai

Pievagrybius susmulkinti ir apkepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus. Gardinti prieskoninėmis žolelėmis, pipirais ir druska. Kiaušinius išplakti su šlakeliu pieno, druska ir užpilti ant kepintų pievagrybių. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tiekti su šviežių daržovių salotomis: susmulkinti iceberg salotas, pomidorus, agurkus, užpilti alyvuogių aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu pagardintu persilado prieskoniais. Galima užberti šiek tiek Džiugo sūrio. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.