2017 m. rugsėjo 29 d.

Kalafiorai su vištiena



vištienos filė ar vidinė filė (500 g)
kalafioras (0,5-1 vnt.)
prieskoniai
aliejus ar sviestas (kepimui)
graikiškas jogurtas (2 v.š.)
sultinys (200 ml)

Vištieną supjaustyti kubeliais (vidinę filė padalinu į tris dalis), pagardinti prieskoniais (malta raudona paprika, pipirais, druska, spaustu česnaku) ir apkepinti su trupučiu aliejaus ar sviesto. Žiedinį kopūstą išskaidyti žiedinėliais ir pakepinti kitoje keptuvėje su trupučiu aliejaus ar sviesto, pagardinti druska ir persilado prieskoniais). Galiausiai viską suverti į vieną keptuvę. Į stiklinę su sultiniu įdėti graikišką jogurtą ir gerai išmaišyti, tuomet supilti viską ant apkeptos vištienos ir kalafiorų. Tiekti galima su ryžiais. Skanaus! 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.