2018 m. vasario 1 d.

Varškės apkepas be manų


kreminė ar varškė pertrinta per sietelį (500 g)
kiaušiniai (4 vnt.)
cukrus (2 v.š.)
grietinė (2 v.š.)
kukurūzų krakmolas (2-3 v.š.)

Varškę, kiaušinio trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę gerai išsukti. Suberti kraklomą ir gerai išmaišyti. Kiaušinio baltymus išplakite iki standžių butų ir iš lėto įmaišyti į varškės masę. Masę pilti į sviestu išteptą kepimo formą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30-35 min. Iškepus išimti iš orkaitės ir leisti apkepui atvėsti ir sutvirtėti. Tiekti su graikišku jogurtu, agavų sirupu bei uogomis. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.