kiaušiniai (3 vnt.)
aliejus (0,5 stiklinės)
cukrus (120 g)
viso grūdo avižiniai miltai (70 g)
viso grūdo kvietiniai miltai (100 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
bananas (2 vnt.)
graikiški riešutai (saujelė)
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės. Palengva įmaišyti aliejų. Kitame dubenyje miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Miltus įmaišyti į plakinį iki vientisos
masės. Bananus sutrinti šakute, graikinius riešutus šiek tiek pasmulkinti peiliu ir viską įmaišyti į tešlą. Dubenį ištepti sviestu ir supilti tešlą. Kepti pasirinkus „kepimo“ funkciją apie 45-50 min. atviru
dangčiu (aš kepiau uždaru). Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.