2018 m. vasario 1 d.

Greitas obuolių pyragas


miltai (210 g)
cukrus (200 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
kiaušiniai (3 vnt.)
aliejus (3 v.š.)
pienas (100 ml)
obuoliai (800 g)

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 40-45 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.