2018 m. vasario 1 d.

Užkandžiai išvykai



kietasis sūris „Džiugas“
vyšniniai pomidorai
kabanosiai
vištienos juostelės, kurioms reikės:
vištienos krūtinėlė ar vidinė filė (400-500 g)
prieskoniai (spaustas česnakas, raudonoji malta paprika, juodi malti pipirai)
druska (pagal skonį)
kiaušinis (1 vnt.)
sezamai (apvolioti)
aliejus (kepimui)

Pasiruošti dėžutę: atskiras maisto grupes galima atskirti atskiruose mažesnėse dėžutėse arba tiesiog kepimo popieriumi, arba popieriniuose keksiukų formelėse. Pomidorus nuplauti, nusausinti ir dėti ties viduriu, berti džiugo sūrio kubelius, supjaustyti kabanasio dešreles mažesniais gabalėliais, keptas vištienos juosteles.
Vištienos juostelėms: vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis, pagardinti prieskoniais, druska ir pamarinuoti 30 min. Dubenyje išplakti kiaušinį, o į kitą dubenį suberti sezamo sėklas. Kiekvieną juostelę merkti į kiaušinio plakinį, apvolioti sezamuose. Apkepti įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių, dėti ant servetėlės, kad sugertų riebalų perteklių. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.