2016 m. birželio 27 d.

Kiaulienos guliašas





kiauliena (1 kg)
aliejus (šaukštas)
prieskoniai (malti, nemalti pipirai, mėsos prieskoniai, lauro lapai)
druska
morkos (2 vnt.)
sviestas (šaukštas)
miltai (šaukštas)
pienas (stiklinė)
pomidorų padažas (1-2 v.š.)
vanduo


Mėsą susmulkinti mažesniais gabaliukais, sudėti į keptuvę, užpilti vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus ir troškinti. Troškinį papipirinti, padruskinti, įdėti po porą lauro lapų ir nemaltų pipirų, pagardinti mėsos prieskoniais. Atskiroje keptuvėje su sviestu, trupučiu vandens ir žiupsneliu druskos patroškinti rupiai tarkuotas morkas. Ištroškintas morkas sukrėsti į mėsos troškinį, išmaišyti, užpilti pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu. Pakaitinti maišant, kol padažas sutirštės. Tiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.