kiauliena (1 kg)
aliejus (šaukštas)
prieskoniai (malti, nemalti pipirai, mėsos prieskoniai, lauro lapai)
druska
morkos (2 vnt.)
sviestas (šaukštas)
miltai (šaukštas)
pienas (stiklinė)
pomidorų padažas (1-2 v.š.)
vanduo
Mėsą susmulkinti mažesniais gabaliukais, sudėti į keptuvę, užpilti vandeniu, kad apsemtų, šaukštą aliejaus
ir troškinti. Troškinį papipirinti, padruskinti, įdėti po porą lauro lapų ir nemaltų pipirų, pagardinti mėsos prieskoniais. Atskiroje keptuvėje su sviestu, trupučiu vandens ir žiupsneliu druskos patroškinti rupiai
tarkuotas morkas. Ištroškintas morkas sukrėsti į mėsos troškinį, išmaišyti, užpilti pienu su jame išmaišytais miltais ir pomidorų padažu. Pakaitinti maišant, kol padažas sutirštės. Tiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.