2016 m. birželio 27 d.

Grybų padažas



grybai (200 g)
kvietiniai miltai (1 v.š.)
sviestas (1 v.š.)
pienas 
druska
juodieji pipirai

Grybus susmulkinti ir apvirti tris kartus po 10 min., vis pakeičiant vandenį. Paskutiniam kartui pasūdyti vandenį ir pagardinti pipirais bei lauro lapais. Išvirusius nukošti. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Sudėjus grybus pakepinti apie 10 min. Suberti miltus ir maišant pilti pieną, kol gausis norimo tirštumo padažas. Berti pagal skonį druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti. Tiekti prie bulvių, žuvies ar mėsos patiekalų. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.