2016 m. birželio 27 d.

Kepti smidrai su pievagrybiais


smidrai (ryšelis)
pievagrybiai (150 g)
česnakai (1- skiltelės)
alyvuogių aliejus (3 v.š.)
druska
malti pipirai

Nulaužti nuo smidrų sumedėjusias dalis ir jas nuplauti. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti. Su alyvuogių aliejumi pakepinti česnaką, sudėti pievagrybius, smidrus, užberti druskos ir uždengus dangčiu pakepinti 7-10 min. Retkarčiais pamaišyti. Baigiant kepti gardinti pipirais ar mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis. Tiekti su žuvimi ar vištienos patiekalais. Skanaus!

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.