šviežių bulvyčių
sūdytos lašišos
krapų
agurkų
druskos
pipirų
citrinos sulčių
alyvuogių aliejus
aliejus ar sviestas (kepimui)
Šviežias bulvytes kruopščiai nuplauti šepetėliu, sudėjus į puodą užpilti vandeniu ir pasūdyti. Pavirti 10-15 min. Tuomet perpjauti pusiau ar riekelėmis (priklausomai nuo jų dydžio) ir apkepinti su trupučiu sviesto grilinėje keptuvėje. Pabarstyti druska ir maltais pipirais.
Agurkus ir lašišą supjaustyti mažesniais gabalėliais.
Dėti į lėkštę šiltas, apskrudusias bulves, berti agurkus, lašišą, apšlakstyti citrinų sultimis ir smulkintais krapais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.