2022 m. lapkričio 14 d.

Kesadilijos su jautiena

 

malta jautiena (300 g)

tortilijos (4 vnt.)

konservuotos juodos ar raudonos pupelės (100 g)

konservuoti kukurūzai (100 g)

svogūnas (0,5 vnt.)

pomidorų pasta (3 v.š.)

druska, pipirai

malta kalendra

čili milteliai

aliejus kepimui

mėgstamas sūris


Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti šlakelį aliejaus ir pakepinti smulkintą svogūną. Sudėti maltą jautieną ir apkepinti kol apskrus. Sudėti pupeles, kukurūzus, pomidorų pastą ir prieskonius. Viską išmaišyti ir pakaitinti kol viskas pašils. Padalinti mėsą ir sūrį į 4 dalis.

Į švarią keptuvę dėti tortiliją, ant pusės jos dėti faršo įdarą, sūrį ir užlenkti tortiliją per pusę. Kepti kol tortilijos paskrunda, apversti ir apkepti kitą pusę. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.