didelis lavašas (1 vnt.)
keptos vištienos filė (200 g)
tepamas sūris (120 g)
pistacijos (30 g)
česnakas (skiltelė)
smulkinti krapai (1 v.š.)
džiovintos spanguolės (40 g)
majonezas (2 v.š.)
apelsinų sultys (50 ml)
tarkuotos apelsinų žievelės (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
Pistacijas susmulkinti. Džiovintas spanguoles užpilti apelsinų sultimis ir palaikyti 10-15 min. Nuvarvinti. Vištieną susmulkinti smulkintuvu kartu su česnaku. Tepamąjį
sūrį sumaišyti su majonezu, vištiena ir likusiais ingredientais, išskyrus spanguoles ir pistacijas. Gauta mase patepti lavašą, ant viršaus užberti pistacijų ir spanguolių. Susukti vyniotinį. Jį įvynioti į maistinę
plėvelę ir palaikyti apie 30 min. šaldytuve, o geriausia kelias valandas. Supjaustyti nedideliais skridinėliais. Skanaus!
Šaltinis:
Šaltinis: Verdu ir kepu žurnalas, 2017 Nr. 13
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.