2017 m. gegužės 11 d.

Spagečiai su vištiena, pomidorais ir špinatais



vištienos filė (3 vnt.)
šoninės juostelės (100 g)
česnakas (1-3 skiltelės)
pomidorai (2-3 vnt.)
špinatai (100 g)
grietinėlė (200 ml)
sūris Džiugas (100 g)
spagečiai

Vištienos filė gardinti mėgstamais prieskoniais (pipirai, malta raudona paprika, persiladas ir pan.), druska ir palaikyti valandą, kad prieskoniai įsigertų. Apkepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių (neperkepti, kad liktų minkšta mėsytė) ir išimti. Toje pačioje keptuvėje ant tų pačių riebalų pakepinti šoninės juosteles ir išimti. Toje pačioje keptuvėje apkepinti česnakų skilteles (aš česnakus išspaudžiu). Suberti smulkiais kubeliais pjaustytus pomidorus ir patroškinti. Suberti špinatus ir dar šiek tiek patroškinus pilti grietinėlę. Galiausiai sukrėsti atgal smulkinta vištiena ir šoninės gabalėlius. Berti pusę pakelio Džiugo sūrio. Sukrėsti virtus spagečius (išvirti pagal aprašymą ant pakelio). Viską gerai permaišyti. Tiekiant užberti dar Džiugo sūrio. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.