2016 m. lapkričio 5 d.

Obuolių pyragas su viskiu


miltai (1 stiklinė)
cukrus (1 stiklinė)
kiaušiniai (2 vnt.)
sviestas (130 g)
kepimo milteliai (1 a.š.)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
obuoliai (5 vnt.)
viskis (3 v.š.)

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti riekelėmis. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įpilti viskio ir vėl viską gerai išplakti. Abi mases supilti į vieną dubenį, supilti tirpintą sviestą ir gerai išmaišyti. Įmaišyti į tešlą obuolius. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi arba ištepti sviestu ir sukrėsti tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Skanaus!


Šaltinis: čia 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.