2016 m. lapkričio 5 d.

Vištiena su žirneliais ir morkomis


vištienos filė (500 g)
prieskoniai vištienai (pagal skonį)
saldi malta paprika (1 a.š.)
druska (žiupsnelis)
aliejus (šlakelis)
žirneliai (200 g)
morkos (2 vnt.)
sviestas (50 g)
miltai (0,5 v.š.)
daržovių sultinys (1 puodelis)
grietinėlė (200 ml)


Vištienos filė supjaustyti juostelėmis ir įtrinti prieskoniais, paprika. Kiek pamarinavus apkepti įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir atidėti. Morkytes (naudojau šaldytas) apkepinti svieste, užpilti sultiniu ir troškinti, kol morkos suminkštės. Sudėti vištienos gabalėlius ir žirnelius likus 10 min iki troškinimo pabaigos. Užpilti grietinėle ir pakaitinti iki virimo. Jei norisi tirštesnio padažo, galima įdėti šiek tiek miltų, kad padažas sutirštėtų. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.