2015 m. lapkričio 8 d.

Marinuotos paprikos


4l paprikų reikės:

vanduo (1 l)
aliejus (200 ml)
actas (1 stiklinė)
cukrus (1 stiklinė)
druska (1 v.š.)
medus
juodieji pipirai
kvapieji pipirai
lauro lapeliai
česnakas

Pasiruošti stiklainius. Į 0,5 l stiklainį dėti po arbatinį šaukštelį medaus, nedidelę česnako skiltelę, lauro lapelį, kelis juoduosius ir kvapiuosius pipirus. Paprikas nuplauti, išvalyti ir supjaustyti į 4-6 dalis. Sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3-5 min. Išgriebti ir sudėti į stiklainius. Puode užvirti vandenį, sudėti likusius produktus, pamaišyti kol cukrus ir druska ištirps. Karštu marinatu užpilti paprikas, gerai užsukti ir palikti atvėsti. Dėti į vėsią vietą. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.