2014 m. gruodžio 28 d.

Cake pops‘ai (12 vnt.)

Prisiruošiau ir aš pagaminti populiariuosius Cake pops'us... 
Na tai reikalauja kantrybės.. Bet išgaravo labai greitai... 


šokoladinis pyragas (300 g)
šokoladinis sviestinis kremas (apie 2 v.š.)
šokoladas (250-300 g)
cukriniai pabirstukai
pagaliukų arba šiaudelių


Sutrupinti šokoladinį pyragą. Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir įmaišyti (kad nebūtų per daug). Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi. Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų. Išlydyti šokoladą. Rutuliukus užmauti ant pagaliukų. Pakartoti su visais pagaliukais. Palikti kelioms minutėms. Panardinti šokolado kamuoliukus išlydame saldainių mišinyje ir tegul perteklius nubėga. Panardinti keletą kartų į pabirstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai. 


Šaltinis: Žurnalas Sugarcraft Made Easy


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.