sausi raudonieji lęšiai (200 g)
morkos (2 vnt.)
alyvuogių aliejus (2 v. š.)
česnakas (2-3 skiltelės)
naminis pomidorų padažas (2-3 v. š.)
vanduo (1 l)
druska (žiupsnelis)
kokosų pienas (300 ml)
žalios citrinos sultys
Persilado prieskoniai
Didesniame puode įkaitinti alyvuogių aliejų, suberti kubeliais pjaustytas morkas (svogūnus) ir pakepinti apie 5 min., kol daržovės suminkštės. Išspausti česnaką, sudėti pomidorų padažą ir minutę pakepinti. Suberti lęšius, supilti vandenį, įberti druskos ir virti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sriubą pertrinti blenderiu. Supilti kokosų pieną ir žalios citrinos sultis. Pagardinti Persilado prieskoniais. Tiekiant galima pagardinti natūraliu jogurtu. Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.