2020 m. gegužės 19 d.

Tinginių balandėliai pagal VMG


jaunas baltagūžis kopūstas (300 g)
svogūnas
malta vištiena (400 g)
apvalūs ryžiai (60 g)
smulkintos prieskoninės žolelės (krapai, petražolės, bazilikai, kalendros, mėtos) (60 g)
druska, grūsti juodieji pipirai
konservuoti pomidorai savo sultyse (400 g)
citrinos sultys (0,5 vnt.)
medus (a.š.)

Kopūstą sutarkuoti stambia tarka (svogūną smulkiai supjaustyti). Sumaišyti maltą mėsą, smulkintus kopūstus, ryžius, smulkintas prieskonines žoleles.pagardinti druska ir pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Suformuoti kukulius ir dėti juos į kepimo formą viena eile. Į pomidorus įpilti nepilną stiklinę vandens, citrinos sultis, įberti druskos, sudėti medų ir supilti viską į indą su kukuliais.šauti į orkaitę, kaitintą iki 170 laipsnių, ir troškinti apie 45 min. Skanaus!


Šaltinis: čia


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.