jaunas
baltagūžis kopūstas (300 g)
svogūnas
malta
vištiena (400 g)
apvalūs
ryžiai (60 g)
smulkintos
prieskoninės žolelės (krapai, petražolės, bazilikai, kalendros,
mėtos) (60 g)
druska,
grūsti juodieji pipirai
konservuoti
pomidorai savo sultyse (400 g)
citrinos
sultys (0,5 vnt.)
medus
(a.š.)
Kopūstą
sutarkuoti stambia tarka (svogūną smulkiai supjaustyti). Sumaišyti
maltą mėsą, smulkintus kopūstus, ryžius, smulkintas prieskonines
žoleles.pagardinti druska ir pipirais. Viską labai gerai išmaišyti.
Suformuoti kukulius ir dėti juos į kepimo formą viena eile. Į
pomidorus įpilti nepilną stiklinę vandens, citrinos sultis, įberti
druskos, sudėti medų ir supilti viską į indą su kukuliais.šauti
į orkaitę, kaitintą iki 170 laipsnių, ir troškinti apie 45 min.
Skanaus!
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.