2020 m. gegužės 17 d.

Einaro receptas: Naminis vyniotinis


kiaušiniai (4 vnt.)
cukrus (180 g)
miltai (60 g)
krakmolas (75 g)
kepimo milteliai (1 a. š.)
obuolienė (500 ml)
cukraus milteliai

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Kvietinius miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 min., kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus miltelių ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį gali valgyti iš karto šiltą arba gali atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Šaltinis: Panelė Receptai kasdienai ir vakarėliams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.