kiaušiniai
(4 vnt.)
cukrus
(180 g)
miltai
(60 g)
krakmolas
(75 g)
kepimo
milteliai (1 a. š.)
obuolienė
(500 ml)
cukraus
milteliai
Orkaitę
įkaitinti iki 180 laipsnių. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki
šviesių putų (maždaug 5 min.). Kvietinius miltus sumaišyti su
krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant
kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą
ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7
min., kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus
lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus miltelių ir ant jo padėti
biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti
biskvitą. Gardėsį gali valgyti iš karto šiltą arba gali
atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!
Šaltinis: Panelė Receptai kasdienai ir vakarėliams
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.