makaronai
(rinkitės sveikesnius: pilno grūdo, avinžirnių miltų ir kt.)
vištienos
mėsa
pievagrybiai
grietinėlė
Džiugo
sūris
aliejus
druska
pipirai
prieskoninės
žolelės
naminis
pomidorų padažas
Makaronus
išvirti pagal aprašymą ant pakuotės (apie pusę pakelio).
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti pipirais,druska,
prieskoninėmis žolelėmis ir apkepinti su šlakeliu aliejaus.
Vėliau sudėti smulkintus pievagrybius ir pakepinti kol jie
suminkštės. Pabaigoje suberti irtus makaronus, dėti šaukštą
naminio pomidorų padažo, supilti grietinėlę ir pakaitinti kol
užvirs. Paragauti ar nieko netrūksta. Galiausiai berti tarkuoto
sūrio (arba užberti tiekiant). Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.