2020 m. gegužės 16 d.

Makaronai su vištiena ir pievagrybiais


makaronai (rinkitės sveikesnius: pilno grūdo, avinžirnių miltų ir kt.)
vištienos mėsa
pievagrybiai
grietinėlė
Džiugo sūris
aliejus
druska
pipirai
prieskoninės žolelės
naminis pomidorų padažas

Makaronus išvirti pagal aprašymą ant pakuotės (apie pusę pakelio). Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti pipirais,druska, prieskoninėmis žolelėmis ir apkepinti su šlakeliu aliejaus. Vėliau sudėti smulkintus pievagrybius ir pakepinti kol jie suminkštės. Pabaigoje suberti irtus makaronus, dėti šaukštą naminio pomidorų padažo, supilti grietinėlę ir pakaitinti kol užvirs. Paragauti ar nieko netrūksta. Galiausiai berti tarkuoto sūrio (arba užberti tiekiant). Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.