obuoliai (4 vnt.)
liesa varškė (110 g)
medus (2 v.š.)
vanilinis cukrus (1 žiupsnelis)
cinamonas (1 žiupsnelis)
tarkuota citrinos žievelė (0,5 vnt. )
migdolų riešutai (ar kt.)
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Obuolius nuplauti, nupjauti viršunėles ir išskobti. Šonus subadyti šakute, kad kepdami nesutrūktų. Į dubenį sudėti varškę,
medų, vanilinį cukrų, cinamoną r tarkuotą citrinos žievelę. Gerai išmaišyti ir ištrinti šakute iki vientisos masės. Šia mase įdaryti obuolius. kepti įkaitintoje orkaitėje 20-25 min., kol obuoliai suminkštės.
Obuolius patiekti šiltus, apipiltus skystu medumi (ar karamele) ir apibarstyti smulkintais riešutais. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.