2016 m. vasario 14 d.

Obuoliai įdaryti su varške



obuoliai (4 vnt.)
liesa varškė (110 g)
medus (2 v.š.)
vanilinis cukrus (1 žiupsnelis)
cinamonas (1 žiupsnelis)
tarkuota citrinos žievelė (0,5 vnt. )
migdolų riešutai (ar kt.)

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Obuolius nuplauti, nupjauti viršunėles ir išskobti. Šonus subadyti šakute, kad kepdami nesutrūktų. Į dubenį sudėti varškę, medų, vanilinį cukrų, cinamoną r tarkuotą citrinos žievelę. Gerai išmaišyti ir ištrinti šakute iki vientisos masės. Šia mase įdaryti obuolius. kepti įkaitintoje orkaitėje 20-25 min., kol obuoliai suminkštės. Obuolius patiekti šiltus, apipiltus skystu medumi (ar karamele) ir apibarstyti smulkintais riešutais. Skanaus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.