2019 m. spalio 13 d.

Pyragas su pomidorais ir feta




sluoksniuotos tešlos lakštas (250 g)
feta (100 g)
graikiško jogurto (1-2 v.š.)
pomidorai (gali būti įvairių spalvų ir įvairių dydžių)
druska, pipirai, persiladas, bazilikai (pagal skonį)
alyvuogių aliejus (šlakelis)
kiaušinis (1 vnt.)

Iškočioti tešlos lakštą, įpjauti kraštelį apie 1 cm, vidų pabadyti šakute, kad iškiltų kraštelis, o vidurys ne. Fetą sutrinti šakute, sumaišyti su graikišku jogurtu (tinka ir grietinė) ir užtepti ant tešlos. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir išdėlioti ant viršaus. Pabarstyti druska, pipirais, persiladu, pašlakstome alyvuogių aliejumi, kraštelius patepame kiaušinio plakiniu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ištraukus iš orkaitės atvėsinti ir tiekti su šviežiu baziliku. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.