sluoksniuotos tešlos
lakštas (250 g)
feta (100 g)
graikiško jogurto (1-2
v.š.)
pomidorai (gali būti
įvairių spalvų ir įvairių dydžių)
druska, pipirai,
persiladas, bazilikai (pagal skonį)
alyvuogių aliejus
(šlakelis)
kiaušinis (1 vnt.)
Iškočioti tešlos
lakštą, įpjauti kraštelį apie 1 cm, vidų pabadyti šakute, kad
iškiltų kraštelis, o vidurys ne. Fetą sutrinti šakute, sumaišyti
su graikišku jogurtu (tinka ir grietinė) ir užtepti ant tešlos.
Pomidorus supjaustome griežinėliais ir išdėlioti ant viršaus.
Pabarstyti druska, pipirais, persiladu, pašlakstome alyvuogių
aliejumi, kraštelius patepame kiaušinio plakiniu. Kepti 180
laipsnių orkaitėje apie 20 min. Ištraukus iš orkaitės atvėsinti
ir tiekti su šviežiu baziliku. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.