2016 m. gegužės 7 d.

Purūs varškėčiai


varškė (500 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
druska (žiupsnelis)
cukrus (pagal skonį)
vanilinis cukrus (1 a.š.)
kepimo milteliai arba soda (1 a.š.)
rūgpienis arba citrinos sultys (1 v.š.)
miltai

Varškę ištrinti su kiaušiniais, cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įdėti šaukštelį sodos, užgesintos rūgpienyje arba citrinos sultyse (aš naudojau kepimo miltelius). Viską gerai išmaišyti ir dėti miltų tiek, kad tešla išeitų kočiojama, bet ne per kieta. Miltų kiekį sunku nurodyti, nes labai nevienoda būna varškė. Tešlą iškočioti 7-10 mm storio ir išspausti formele arba stikline varškėčius. Kepti rekomenduojama ghi arba kokosų svieste. Skanaus!


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.