2015 m. gruodžio 5 d.

Pomidorų vėrinukai su marinuota mocarela



česnakas (1 skiltelė)
grūsti juodieji pipirai (1 šaukštelis)
citrinų sultys (1 v.š.)
alyvuogių aliejus (2 v.š.)
druska
mocarela (20 nedidelių gabalėlių)
bazilikai (ryšelis)
vyšniniai pomidoriukai 

Česnako skiltelę susmulkiname, įspaudžiame citrinų sulčių, pilame alyvuogių aliejų, beriame druskos, grūstus pipirus ir viską sumaišome. Mocarelos rutuliukus apvoliojame mišinyje ir palaikome 30 min., kad susigertų. Bazilikus susmulkinti ir apibarstyti mocarelą. Ant smeigtuko smeigti puselę arba visą (priklauso nuo jų dydžio) pomidoriuką ir mocarelos gabaliuką. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.